VILLKOR

Villkor för alla deltagande för session på BREAK ROOM. Vänligen läs igenom villkoren innan du slutför din bokning.
– Det gäller din säkerhet! 

 

1.Instruktioner som ges av instruktör och personal ska följas.

2. Säkerhetsutrustningen ska vara på under HELA tiden i rummet och tas av först när man kommer ut

[Tänk på! Ta av handskarna först för att undvika att få ev. glassplitter på dig!]
 

3.Aktiviteten får endast ske i våra avsedda rum. Utanför rummet är det förbjudet att slå och svinga.  
 

4. Första slaget får först ske när dörren är stängd och ni hör signalen.

 

5. SAFE ZONE-markeringen ska respekteras 
 

6. Man får endast kasta objekt i glas på väggar och golv – man får inte slå och banka direkt på väggar och golv med  redskapen. Om objekt hamnar på golvet SKA dessa plockas upp och sättas på borden för att bankas. Bankande på/mot golv och väggar är förbjudna och ska undvikas. Om skador uppstår som BREAK ROOM måste åtgärda kan du komma att bli ersättningsskyldig (§ 20 i villkoren) 

- Bryts reglera har personal på Break Room rätt att avbryta er session och ersätter inte förlorad tid.
 

7. Man får inte under några omständigheter kasta på eller mot någon annan i rummet. 
 

8. Objekten står på bord – det är objekten som ska förstöras, inte borden (mindre skador är OK, men man ska inte förstöra borden avsiktligt)  
 

9. För er säkerhet har vi en övervakningskamera och denna får inte förstöras. Gäller även ljudanläggning och belysning.

[Vi sparar eller lagrar inte övervakningsmaterial och dessa är inte till försäljning utan är endast avsedda för övervakning ur ett säkerhetsperspektiv. Önskar ni att inte bli uppspelad i skärmen så meddela personal]
 

10. Break Room tar inget ansvar för skada av privata ägodelar och ansvarar EJ för värdesaker 

 

11. Det är förbjudet att delta i en session på Break Room i berusat tillstånd. Anser vi att tillståndet påverkar kapacitet till att förstå instruktionerna har personal på Break Room rätt att avbryta bokningen och ersätter inte utebliven session.  
 

12. Om man inte deltar i aktiviteten men befinner sig i rummet så gäller samma krav på skyddsutrustning. 
 

13. Alla deltagare har skyldighet att respektera och visa hänsyn till övriga deltagare. 

14. De är endast de tillhyggen som vi tillhandahåller i rummen som är tillåtna, och andra s.k vapen får inte tas in.  

 

15. Deltagare är skyldig att sköta skyddsutrustning och använda för endast avsett syfte. Ersättning kan krävas om skada uppstår genom slarv, oaktsamhet eller icke lämplig användning.  
 

16. Man deltar i aktiviteten på egen risk och Break Room ansvarar inte för någon form av skada. Break Room tillhandahåller skyddsutrustning, samt säkerhetsinstruktion innan aktiviteten börjar.

 

17. Personer under 15 år får inte delta i aktiviteten utan vårdnadshavares skriftliga medgivande eller närvarande och godkännande av ovanstående regler och villkor. [Från 6 år i vuxet sällskap]

18. Av-/och ombokning skall ske 24 timmar innan bokad session. Uteblivet besök utan besked debiteras på fullt belopp och den som står på bokningen faktureras.  
      - Bokningar som är gjorda med kort varsel dvs. mindre än 24h innan besök inte är avbokningsbara.
 

       (Gäller även drop-in)

      - Information som rör av och ombokning MÅSTE vara oss tillhanda 24h innan. Har vi ingen möjlighet att svara i              telefon så ska beskedet sändas via mail eller SMS.
 

19. Ändringar i befintlig bokning: Antal personer och vald session är bindande då rummen anpassas specifikt efter respektive bokning med antal objekt, tema och tidsplanering. Ändringar måste inkomma senast 12 timmar innan bokad tid. [Ex. Om ni bokat för 4 personer men endast 2 medverkar så debiteras ni för 4 personer om vi inte fått informationen i förväg]  

-- Information som ändringar i din bokning MÅSTE vara oss tillhanda 12h innan. Har vi ingen möjlighet att svara i              telefon så ska beskedet sändas via mail eller SMS.

20. Du som bokar ansvarar för att medverkande har fått ta del av villkor och regler. Bryts reglerna eller instruktionerna inte respekteras och avsiktliga skador sker så kommer man bli ersättningsskyldig och fakturering sker till bokare.

Senast uppdaterad: 2021-08-29 kl 15:54

Vad är Break Room?
Break Room är en nöjesverksamhet som erbjuder kunden en unik upplevelse i form av att avreagera sig på saker som vi tillhandahåller - Passar till event, något kul med kompisar eller för att släppa ut stress och oro som man ofta samlar på sig. 
 
Hur ska jag boka och vad gäller?
På vår hemsida under fliken BOKA eller HÄR. Du väljer först vilken SESSION du vill ha och sedan väljer du vilken dag och tid. När du klickar dig vidare så anger du dina uppgifter samt antal personer.
 
Av- och ombokning.
Av och ombokningstid är 24h och det gäller även om man vill byta SESSION eller ANTAL PERS. Vi anpassar rummet efter informationen i er bokning vilket innebär om du bokar 4 pers men endast 3 som kommer så är det för 4 personer som ska betalas då antalet produkter i rummet är anpassade efter er bokning.

Vad kostar det och hur betalar jag?
Priset är fr. 350 per person och beror på vilken session du väljer.  
Du betalar på plats. Vi tar emot betalning via kort och Swish.

Har ni tillägg?
Ja, om du inte känner dig klar så erbjuder vi tillägg i form av +5 min eller +10 saker beroende på ditt behov. 

Varför går man till Break Room?
För att ha kul eller för att få en BREAK i sin vardag. Vi vet att livet kan vara påfrestande i perioder och vissa dagar är bra och vissa dåliga. Vi finns för alla lägen - från möhippa till skilsmässa. 

Vad behöver jag tänka på inför mitt besök? 
Ta på dig bekväma kläder som du kan röra dig i och ta inte på dig dina allra finaste skor, alt. ta med dig extra som du inte är så rädd om då det kommer att finnas glas på golvet under din session. 
 
Får jag lyssna på min egen musik?
Ja självklart! Du tänka ut några låtar som du vill ha igång under din session. På plats slänger vi in låtarna om du inte mailat in de i förväg- vi har även vår egna lista om du inte önskar någon specifik låt eller genre, eller som du kan välja från. 

Vad är er åldergräns?
15 år.
Under 15 måste man ha en vuxen på plats eller godkänt och påskrivet säkerhetsavtal. (Vi har dessa avtal på plats eller om ni önskar så skicka en förfrågan på mail, skriv ut och ta med vid ert besök) I vuxet sällskap är aktiviteten fr. 6 år!Kan man anpassa rummet på något sätt? 
Firar ni en födelsedag, bröllopsdag eller något som vi kan göra något roligt av gör vi det gärna!
Skriva en hälsning, göra något specifikt eller vill ni ordna med ballonger eller liknande så kan ni bara kontakta oss så löser vi det! (Priser kan tillkomma)

Får man ta med sig egna saker? 
Ja! Det kan tillkomma en avgift för ev. städning och bortforsling och det beror helt på storleken och vad det är. Kontakta oss så får du självklart veta mer specifikt. 

Är det inte onödigt att ta sönder saker, ur ett miljöperspektiv? 
Vi tillhandahåller endast saker som inte fungerar av olika anledningar och inte går att
återanvända eller skänka. Vi är en slags mellanstation innan tippen och låter objekten få ett sista syfte innan det återvinns. Vi återvinner allting korrekt och samarbetar med återvinningscentral.  


Är det farligt?
Nej - Kunden har alltid tillgång till FULL skyddsutrustning och skydd för händer ögon och huvud är alltid ett KRAV. Vi går alltid igenom instruktioner innan varje SESSION för att gå igenom säkerheten. Sedan har vi övervakning för att se att instruktionerna följs.  

Får man filma/fota i rummet?
Ja! Det går bra men vi ansvarar inte för ev. skador på privat elektronik.
Vi har kameror i rummet och det är främst en säkerhetsåtgärd men kan även visa om man har sällskap utanför som kan följa dig under din SESSION. Dessa filmer är tyvärr inte till försäljning.

Hur hittar jag till er?
- Vi finns på Entré i Malmö. Anläggningen finns på andra våningen, till höger om rulltrappan från huvudingången. 
- BUSS: Det finns många bussförbindelser till Entré bl.a stadsbuss linje 3, 4, 6, 31, 33, 34 och hållplatsen heter Värnhem. 
Även regionsbussar går till Värnhem - läs gärna mer på Skånetrafikens hemsida. 
- BIL: Parkering finns i huset. 
- ADRESS: Fredsgatan 12 Malmö.