top of page
OMSLAG 1.1.png

The place for a break -break and create

..Och därför blev namnet BREAK ROOM. Konceptet som finns runt om i världen och annars är känt som Rage Room och Anger Room kändes lite för begränsat till en känsla och framför inte helheten av vårt koncept. För anledningen till ett besök hos oss är inte bara ilska och aggression. Vi vill bjuda in ALLA skeden,  humör och känslor i vårt koncept

Upp- och nergångar, bra och dåligt och för att fira och sörja.

 

- Att försöka normalisera mänskliga känslor som annars känns lite tabubelagda som ilska, sorg och stress är absolut en stor del av vårt arbete och ett stort mål för oss är att starta en dialog, att normalisera att man kan må dåligt utan att anses vara ostabil och eliminera dessa rosa molnen som präglar våra relationer och vår vardag.

Att hålla masken, låtsas som att allt är bra är extremt påfrestande för en människa.

Hos oss på Break Room kan man få detoxa sig, släppa loss och ladda på ordentligt med adrenalin. 

HEHEHE.jpg

BREAK-SESSIONS

Break Rooms huvud-aktivitet är att få uppleva att få släppa loss, stöka ner utan att tänka på konsekvenser och göra kaos! Glas, porslin & elektronik och olika paket så man kan skräddarsy mellan olika miljöer som kontor, hemma och tillfälliga som jultema 

COLOR SMASH (Instagram-inlägg) (1).png

CREATE-SESSIONS

Den 15/1 lanserades vårt COLOR-SMASH som går hand i hand med vårt avreaktionstema! Denna gånger är det raka motsatsen, från förstörelse till att få skapa. Här får du färg, redskap och färgbomber du kan gå loss på väggarna med! Vill du föreviga ditt konstverk så finns det canvas du sen kan ta hem.  

Image by Gary Chan

MILJÖPOLICY

Vi får ofta frågan gällande hur miljövänligt vårt koncept är och vi kan alltid stolt berätta att vi inte gör någon påverkan alls. Allt material som vi tillhandahåller våra kunder är sådant som kastas endå, men hos oss får de ett sista syfte. 
Vi samarbetar med företag och second-hand som numera lägger sina resurser på sitt viktiga arbete inom återanvändning och recycling istället. 

Allt vi använder är sådant som inte går att sälja eller skänka vidare till andra och som antingen är skadat, trasigt eller ur funktion. 

När objekten sedan är sönder har vi på Break Room en kontrollerad städrutin gällande sortering och samarbetar med en av de största återvinningscentralerna som sedan tar hand om det sorterade materialet.
Allt hanteras precis som de hade gjort i vanliga fall från andra företag och privatpersoner - bara att det kommer fram i ett annat format.
Vi arbetar väldigt transparant och öppet med vår återvinning och uppmuntrar till återanvändning och välkomnar våra kunder att återvinna hos oss, tillsammans!

 

Reflektion Genom Broken Glass
bottom of page
Trustpilot
Trustpilot